RBT Heuvelrug & Vallei aangesloten bij Lokaal Klimaatakkoord

Het Lokaal Klimaatakkoord is een samenwerking van inwoners, bedrijven en organisaties. Het is een doe-akkoord: niet eindeloos praten maar concrete plannen maken en aan de slag! Inwoners, bedrijven, organisaties en gemeente komen samen om van elkaar te leren, elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen om CO₂ te besparen.

Als klimaatpartner zijn wij onderdeel van een netwerk van 29 partijen die kennis en informatie delen rondom verduurzaming. Zie deze pagina voor een overzicht van alle aangesloten partners.

DOE ook mee!

Om elkaar te blijven inspireren en te helpen, delen we allemaal zoveel mogelijk initiatieven, oplossingen, ervaringen en ideeën rondom CO₂-reductie. Hiervoor is het platform Heuvelrugdoetmeer.nl opgezet. Dit is een platform waar al die verschillende verhalen en tips bij elkaar komen: duurzamer wonen, leven en energie besparen. Elk duurzaam initiatief, groot of klein, hoort hier thuis. Zo maken we van onze gemeente een nog fijnere plek om te wonen, te werken en te recreëren. En dragen we bij aan een betere toekomst voor elkaar én de aarde.

Hoe het werkt

Geef ook jouw duurzame tip, maatregel of bijdrage door. Zoals: een kledingruil tas, het zelf of collectief plaatsen van zonnepanelen, het stap voor stap isoleren van je woning, de aanschaf en gebruik van een elektrische (deel)auto. En ook het klimaat adaptief inrichten van je tuin hoort hier thuis. Groot of klein, alles doet mee! Ga naar www.heuvelrugdoetmeer.nl/lokaalklimaatakkoord en vertel wat jij doet.