Informatie voor partners

Bestel VVV Promomateriaal

Bestel VVV Promomateriaal

Alleen voor partners die zijn aangesloten als VVV (informatiepunt).

Bestel VVV Promomateriaal

Bestel informatiefolders

Bestel informatiefolders

Als partner van het RBT kunt u informatiefolders bestellen om uw gasten te informeren over al het moois wat onze regio te bieden heeft.

Bestel uw informatiefolders

Evenement aanmelden

Evenement aanmelden

Bent u partner en organiseert u een evenement? Zet het op onze UITagenda!

Meld uw evenement aan

Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug en Vallei is sinds 2015 de centrale organisatie voor destinatiemarketing en -ontwikkeling van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.

Het RBT werkt met ruim 500 ondernemers en toeristische aanbieders, 9 gemeentes en de provincie Utrecht iedere dag aan het versterken van de gastvrijheidseconomie. Door gerichte campagnes en projecten zorgen we ervoor dat de Heuvelrug en Gelderse Vallei zich blijft ontwikkelen als kwaliteitsbestemming. Zo houden we de regio samen vitaal en leefbaar.

Participatiemogelijkheden - Haal alles uit uw partnership

Als partner bent u onderdeel van de promotie die wij dagelijks via onze kanalen doen. Om het maximale uit uw partnership en eventuele extra participatie te halen, kunt u gebruik maken van de mogelijkheden die wij u bieden; bijvoorbeeld voor het aanleveren van extra content, netwerkbijeenkomsten of extra gratis winacties en campagnes.

Voor de planning in 2024 gebruiken we een contentkalender. Hierop vindt u de belangrijkste momenten in één overzicht. Heeft u content die past bij het onderwerp? Dan ontvangen wij dat graag!

Hieronder vindt u meer informatie over het basispartnership, de extra campagnes en het aanleveren van content. U kunt deelnemen aan de campagnes als u zich heeft aangemeld als basispartner.

Meer informatie of vragen?
Neem contact op over Partnerships 
via e-mail of tel: 085 485 77 60.

Bekijk onze Algemene Voorwaarden

Samenwerkingen & extra ondersteuning

Samenwerken loont! Elk jaar zoeken we ook de samenwerking op in de regio. Niet alleen met onze partners uit de regio, maar ook met partners als Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en uiteraard de gemeentes. Want samen bereik je meer.

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de partnernieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Schrijf je in