Recreatiekrant regio Utrecht

In 2024 verschijnen er wederom vier edities van de Recreatiekrant Regio Utrecht. In deze krant worden routes, evenementen en activiteiten in beeld en tekst uitgelicht voor de regio’s Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug, Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein, Gooi & Vechtstreek, Kromme Rijnstreek, Woerden en Tussen Lek & Linge.

De Recreatiekrant wordt gemaakt door een lokale partner: Koninklijke BDUmedia uit Barneveld. Een betrouwbare partner, die al jaren succesvol de Recreatiekrant voor Utrecht en de Veluwe uitgeeft.

OPLAGE EN DISTRIBUTIE
De vier edities verschijnen in een oplage van ongeveer 30.000 exemplaren (per editie) en bereiken zo meer dan 250.000 recreanten in de regio. De recreatiekranten liggen op locaties van de VVV’s in de regio Utrecht, maar ook in hotels, campings, toeristische attracties en horeca (in totaal meer dan 300 locaties). Wilt u de Recreatiekrant ook ontvangen voor uw gasten of klanten? Neem contact met ons op.

OOK EEN PLEKJE IN DE RECREATIEKRANT?
Wilt u zeker zijn van een plek in één of meerdere recreatiekranten? Dan kunt u contact opnemen met Erik van Dijk (e.v.dijk@bdu.nl/ 06-21261005) van BDUmedia. Erik kan u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden.