Bestuur

Sander Jansen (voorzitter)
Voormalig wethouder van de gemeente Zeist. Vaardige strateeg met brede ervaring in politieke besluitvorming, maatschappelijke samenwerking en ruimtelijke ontwikkeling. Werkt het liefst aan een omgeving waarin mensen gezond en gelukkig kunnen leven.

Bekijk LinkedIn profiel

Alexander Huften (penningmeester)
Directeur YMCA Management, Hotel Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder), Kaap Doorn Conferentiecentrum, het Boshuis (Driebergen) en YMCA Kampeercentra in Leusden en Hulshorst. Financieel en HRM-expert. Voorzitter van Groen Centraal (samenwerkingsverband voor zakelijk toerisme op de Heuvelrug).

Bekijk LinkedIn profiel

Robin de Lange (bestuurslid)
Directeur van Ouwehands Dierenpark (Rhenen), bestuurslid Koninklijke Horeca Nederland en andere organisaties. Intelligente, moderne marketeer met een eigen visie op samenwerking in de regio.

Bekijk LinkedIn profiel
Ontdek de leukste plek van Robin op de Heuvelrug

Alex van der Grift (bestuurslid)
Eigenaar van Vakantiepark De Krakeling (Zeist). Brede strategische en bedrijfskundige ervaring in binnen- en buitenland. Jong, ondernemend en met een praktische instelling. 

Bekijk LinkedIn profiel
Ontdek de leukste plek van Alex op de Heuvelrug

​Liselotte Pesch (bestuurslid)
Bestuurssecretaris bij de Goldschmeding Foundation. Veel bestuurlijke ervaring, veelal rond het aspect governance. Allround juridische achtergrond. Beschikt als oud-voorzitter van de Stichting Zeister Muziekdagen, over een groot cultuurnetwerk in de regio.

Bekijk LinkedIn profiel
Ontdek de leukste plek van Liselotte op de Heuvelrug

Beloningsbeleid: De voorzitter ontvangt een netto-vergoeding van € 360,- per maand. De overige bestuursleden ontvangen een vrijwilligersvergoeding van € 1.800,- per jaar (secretaris en penningmeester) of € 1.200,- per jaar (algemene bestuursleden).